17 Ekim 2010 Pazar

Farmagülün Suçu Ne 5.Bölüm izle

Fatmagülün suçu ne dizisi 5.bölüm full hd izle ücretsiz seyret dizi izle..

 TEK PARÇA HD İZLE



VİDEOLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN MOZİLLA FİREFOX TARAYICISINI KULLANMALISINIZ.

Farmagülün Suçu Ne 4.Bölüm izle

Fatmagülün suçu ne dizisi 4.bölüm full hd izle ücretsiz seyret dizi izle..

 TEK PARÇA HD İZLE



VİDEOLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN MOZİLLA FİREFOX TARAYICISINI KULLANMALISINIZ.

1 Ekim 2010 Cuma

Fatmagülün suçu ne dizisi konusu

Üç yaralı insanın hikayesi.
Üçününde üstünde dört kara gölgenin anısı..,
Yoksul bir kasabalı olan fatmagülün, nişanlısı Mustafa, zeka özürlü ağabeyi Rahmi, ve onunla mecburen evlenen yengesi Mukaddes'ten başka kimsesi yoktur.Birde hayellerini üst üste ekleyerek Mustafa'nın kendi elleriyle yaptığı evleri..
Bir sabaha karşı değişir Fatmagül'ün, Mustafa'nın ve Kerim'in kaderi..Fatmagül'ün "büyük aşk" dediği, düştüğü çamurda sınanır.Mustafa'nın öfkeyle bıraktığı eli, Kerim tutacak mıdır ? 

Fatmagülün suçu ne 3.bölüm izle

Fatmagülün suçu ne dizisi, ilgi çeken 3.bölümüyle full olarak sizlerle.Aşağıdan fatmagülün suçu ne dizisini izleyebilirsiniz.İyi seyirler.

 TEK PARÇA HD İZLE
 


VİDEOLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN MOZİLLA FİREFOX TARAYICISINI KULLANMALISINIZ.

Fatmagülün Suçu Ne 3.Bölüm İzle Part 1


Fatmagülün Suçu Ne 3.Bölüm Özeti

Hayatının üzerine dört kişinin kara gölgesi düşen Fatmagül, Mustafa’nın gelişiyle umutlanır. Ebe Nine hiç tanımadan yardım ettiği yaralı genç kıza kötülük yapanlardan birinin, Kerim olduğunu öğrenmiştir. Hayal kırıklığı, öfkesiyle birleşen Ebe Nine, Kerim’i jandarmalara teslim etmeye kararlıdır. Mustafa, Fatmagül’e tecavüz eden kişiye kendi elleriyle cezasını vermek için harekete geçer. Tecavüzcülerin yakalandığı söylentisiyle ortalık karışır. Olayların kontrolünden çıkmasını istemeyen avukat Münir, soluğu Kerim’in yanında alır. Yaşaran Ailesi, olayı adlarını karıştırmadan kapatmanın yollarını ararken, elindeki delili kullanan Mukaddes, kendi geleceğini kurtarmak adına Fatmagül’ün geleceğini yok edecek anlaşmayı yapar. Gerçekleri örtbas etmek için harekete geçilir. Mukaddes ve Münir, Fatmagül’ün kaderini değiştirecek oyuna başlarlar…
Fatmagül, hayatı üstüne oynanan kirli oyundan habersiz Mustafa’ya sığınmak ister. Bir zamanlar hayallerinin yuvası olan evde, onu büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

Fatmagülün Suçu Ne 2.Bölüm Özeti

http://www.knki.net/fatma/ply.png
Perişan bir halde Fatmagül’ü tecavüze uğramış bulan Ebe Nine, onu hemen hastaneye yetiştirir. Yaşadığı felaketin etkisiyle Fatmagül büyük bir travma yaşamaktadır.
Selim, Erdoğan ve Vural sebep oldukları vahşetin yavaş yavaş farkına varırlar. Kerim ise giderek büyüyen pişmanlıkla, acı içinde kıvranmaktadır. Fatmagül’den bir haber alamayan Mukaddes ise Rahmi’yi onu bulması için kasabaya yollar, ancak Rahmi’nin çabaları sonuçsuz kalır.

Fatmagülün Suçu Ne 1.Bölüm Özeti

Ellerinden kayıp giden hayatlarını, başkalarının çizdiği yolda sürüklemek zorunda kalan iki gencin hikayesi..
Fatmagül bir sahil kasabasında, fazla saf ağabeyi Rahmi ve onunla mecburen evlenmek zorunda kalan yengesi Mukaddes’le birlikte yaşıyor..
Askerden yeni dönen nişanlısı Mustafa ile evlenmek için gün saymakta..
Çocukluk aşkı Mustafa.. Mustafa arkadaşlarıyla oynarken Fatmagül, onun kaçan misketlerini toplamış, kukalarını o dizmiş, annesi pantolonunu yırttığını görmesin diye eve gitmeden o dikmiş pantolonunu küçük elleriyle..

Fatmagülün suçu ne 2.bölüm izle

Fatmagülün suçu ne dizisi, ilgi çeken 2.bölümüyle full olarak sizlerle.Aşağıdan fatmagülün suçu ne dizisini izleyebilirsiniz.İyi seyirler.

VİDEOLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN MOZİLLA FİREFOX TARAYICISINI KULLANMALISINIZ.

Fatmagülün Suçu Ne 2.Bölüm İzle Part 1


Fatmagülün suçu ne 1.bölüm izle

Fatmagülün suçu ne dizisi, milyonları televizyon başına toplayan ilk bölümü ve o herkesi hüzünlendiren tecavüz sahnesi her olayın nedeni olan tecavüz sahnesini aşağıdan parça parça izleyebilirsiniz.

VİDEOLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN MOZİLLA FİREFOX TARAYICISINI KULLANMALISINIZ.

Fatmagülün Suçu Ne 1.Bölüm İzle Part 1


Veda Yurtsever İpek (Ender)

Veda Yurtsever İpek
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ankara Sanat Tiyatrosu, Ankara Devlet Tiyatrosu ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda birçok oyunda oynadı.

Seda Güven (Meltem)

Seda Güven
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü mezunu. Ekmek Teknesi, Ateşli Topraklar, Elveda Derken gibi dizilerde rol aldı.

Engin Öztürk (Selim)

Engin Öztürk Resim Fotoğraf
Engin Öztürk, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde Selim karakterini canlandırıyor…

Kaan Taşaner (Erdoğan)

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde Erdoğan adlı karakteri canlandırıyor…

Buğra Gülsoy (Vural)

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mezunu, 2004 yılından beri Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrolarında oyuncu olarak görev almaktadır.
Buğra Gülsoy
Buğra Gülsoy - Fotoğraf, Resim
Buğra Gülsoy - Fotoğraf, Resim

Esra Dermancıoğlu (Mukaddes)

Esra Dermancıoğlu - Mukaddes kimdir?
Esra Dermancıoğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde Mukakkes karakterini canlandırıyor….

Murat Daltaban (Münir)

Murat Daltaban
Oyuncu ve tiyatro yönetmeni. Salkım Hanımın Taneleri filmiyle Hırsız Polis dizisindeki rolleriyle tanınıyor. “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde Münir karakterini canlandırmaktadır…

Fırat Çelik (Mustafa)

http://www.trdunya.com/upload/Icerik/1254473728-196.jpg
“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde Mustafa adlı karakteri canlandırıyor…

Musa Uzunlar (Reşat)

Musa Uzunlar
1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda kadrolu oyuncu olarak çalışmaya başladı…

Sumru Yavrucuk (Ebe Nine)

Sumru Yavrucuk
İstanbul Belediye Konservatuvarı Şan ve Tiyatro bölümlerinde okudu. Daha sonra Ankara Devlet Konservatuvarı’nda özel statü öğrencisi oldu. “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisiyle anlaşması son anda gerçekleşti.

Engin Akyürek (Kerim)

Küçük yaşta kimsesiz kalmış kerim.Babası annesini terk edip gidince, annesinin intiharıyla yapayalnız kalmış hayatta.Komşuları Ebe Nine sahiplenmiş onu, kendi çocuğu gibi bağrına basmış, yanından bir an olsun ayırmamış.Kerim lise mevzunu, hayatını bir an önce kazanabilmek için üniversiteye gitmeyi düşünmemiş bile.Galip Usta'nın demir atölyesinde çalışıyor.Denizden, balıkçılıktanda anlıyor, beldedeki bütün gençler gibi Kerimde sessiz saygılı ve çevresinde sevilen bir genç.Beldeye gelen turist kızlarala yaş aşkları yaşasada, gerçek anlamda bir ilişki olmamış bugüne kadar.Büyük hayalleri yok, hayattan büyük beklentileri yok, oradan ayrılmamış hiç.Belli bir sınırlar içerisinde yaşayıp gideceğini biliyor, büyük hırsları yok.Annesinin intiharı travması Kerim'in.İçine kapanık bir çocuk aslında.Duygularını kayıklara yazdığı yazılarda ifade ediyor, içindekileri döküyor.Bütün kadınların beğeneceği bir tip, yakışıklı...Yazdan yaza bir araya geldiği çocukluk arkadaşları Selim Erdoğan ve Vural'dan, gerek duruşu gerek giyim kuşamıyla hemen ayırt ediliyor. (Onlar gibi marka giyinmiyor mesela). Bütün kış uzak kaldığı arkadaşları geldiğinde Kerim'in hayatı renkleniyor.Onlarla birlikte vakit geçirirken çocukluğuna dönüyor sanki.Değerlerine bağlı bir genç.Arkadaşlık onun için önemli.Her yaz buluştuklarında Kerim için kaldıkları yerden başlıyor,arkadaşlarının zaman içinde ondan ne kadar uzaklaştıklarını, çocukken fark edilmeyen sınıf farkının büyüdükçe nasıl açıldığını görsede bunu, dostluklarının daha önemli olduğunu düşünüyor, buna inanıyor. Arkadaşlarıyla birlikte tecavüz olayına karışmasıyla Kerim'in de hayatı alt üst olur.Çocukken yaşadığı travma üzerine bir yenisi daha eklenir. Büyük utancı ona hayatının en büyük fedakarlığını yaptırır..Kerim Fatmagül'le evlenmeyi kabul eder. Ama ne suçluluk duygusu nede Mustafa'nın büyük öfkesi hiç bir zaman peşini bırakmayacaktır..

Engin Akyürek (KERİM) Resimleri










Rol Aldığı Film ve Diziler  
Karayılan 2008  
Elveda Rumeli 2007  
Kader 2006 (Cevat)  
Yabancı Damat 2004 (Kadir)  
Bir Bulut Olsam 2009 (Mustafa Bulut) 
Fatmagülün Suçu Ne ? (KERİM)

Beren Saat (Fatmagül)

http://foto.kanald.com.tr/FotoGaleriler/Galeriler/2009/8/20/Galeri20820092840/154.jpg 
Kasabalı bir genç kız Fatmagül. Fazla saf ağabeyi Rahmi ve onunla zorla evlenen Mukaddesle birlikte yaşıyor. Yatağını yeğeni Murat'la paylaşıyor.Mutsuzluğunun hıncını Fatmagül'den çıkarmak isteyen yengesinin baskısı altında eziliyor.Sessiz,sabırlı ve itaatkar bir kız. Kah sahip oldukları mandırada yengesine ve ağabeyine yardım ediyor, kah Murat'ın bakımını üstleniyor, kah koyunları güdüyor, her işe koşuyor Fatmagül. Nişanlısı Mustafa ile evleneceği günü iple çekiyor.Kendisine ait bir eve, bir yatağa sahip olacağı günlerin hayaliyle yengesine katlanıyor.Bugüne kadar hep başkaları için bir şeyler yapmış Fatmagül, kimse onun için bir şey yapmamış.Ama mustafa evlenince birlikte oturacakları evi kendi elleriyle yapıyor.. Mustafa çocukluk aşkı. Fatmagül kendini bildi bileli mustafayı seviyor. Mustafa'nın sevgisi hayatındaki en güzel şey. Gelin olduğunda evine götüreceği çeyiz sandığı sahip olduğu tek şey..Sandığında sakladığı eklediği her parça, Fatmagül'ün bir hayali, bir umudu..Sessiz sabırlı bir kız. Kasabalı kızlar gibi giyiniyor, köylü değil. Güzelliğini özellikle öne çıkartacak kıyafetler değil, sade,gösterişsiz, ilk bakışta beldeye gelen yerli ve yabancı turistlerden ayırt edileceği kıyafetler.Ama yerel değil, dökük eski şeyler değil. Dört kişinin tecavüzüne uğramasıyla Fatmagül'ün hiç bitmeyecek kabusu başlar. Mustafa'nın ona sırtını dönmesiyle yıkılan Fatmagül, birde tecavüzcülerinin birisiyle evlenmek zorunda bırakılır.Bundan sonra düşmanlarının biriyle hayatını paylaşacak olan Fatmagül için hayat dahada zor hale gelir..


    • Doğum Tarihi: 26 Şubat 1984 (26 yaşında)
    • Doğum Yeri: Ankara
    • Burcu:Balık
    Beren Saat Resimleri




     Beren Saat Resimleri

     Beren Saat Resimleri
    Beren Saat Resimleri


     
    Copyright 2010 Fatmagülün Suçu Ne